21 Ocak 2015 Çarşamba

Galoş Yapımı

 Galoş Yapımı

 Galoş Yapımı

  Galoş Yapımı

  Galoş Yapımı

GALOŞ YAPIMI

Galoşları artık çok basit bir teknik ile evinizde yapa bilirsiniz. Hem bunun için çok büyük sermayeler harcamanıza gerek yok sadece galoş poşeti para lastiği ve ısıtıcı hepsi bu kadar.

Son zamanlarda evde galoş yapımı oldukça artmıştır bunun nedenlerinin en başında ekonomi geçinememe ve ek iş olarak göre bilirsiniz

Galoş poşeti dışarıda hazır olarak kesilmiş olarak satılmaktadır bunun ölçüsü ise 40*18 olmalıdır. Bu ölçü çok ideal bir ölçüdür. Kalınlık ise 0,50 mikron olmalıdır.

Ambalaj lastiği ise 7 cm ve %100 tam kauçuk olmalıdır.%100 kauçuk olmasıdır şarttır çünkü kauçuğu düşük olan lastikler galoş yapımı için uygun değildir ve aynı zaman da çok çabuk kopar.

Şimdi gelelim yapımına bunun için galoş poşetinin içine gire bilecek ölçüde karton yada tahta dan kalıp yapılır bu kalıbın üst kısmına lastik koya bilmek için çeltik atılır.
Kalıp poşetin içine konulur lastik ise ağzı açılarak çeltik atılan yere yerleştirilir poşetlerin ağız kısmı kıvrım yaptıktan sonra ısıtma makinası ile ısıtılır böylelikle galoşunuz hazır.

Bu tür malzemeleri en uygun fiyatta bula bileceğiniz adres MEL AMBALAJ VE MADİKAL GIDA İTH İHR SAN VE TİC LTD ŞTİ.

Wep sayfamız  www.melambalaj.com  www.galosposeti.com www.galosposet.com  adreslerinden bula bilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder