20 Ocak 2015 Salı

9 Mikron El Tipi Strec




 9 mikron el tipi strech

9 MİKRON EL TİPİ PALET STREC


Türkiye de standart olarak üretilen palet streclerinin çoğu 17 ve 23 mikrondur. Başka mikronda üretim yapılmamaktadır. Sebebi ise makinaların o inceliğe kadar düşmeleri mümkün değildir. Yurt dışından ithal edilen palet el tipi palet streclerimiz ise tam 9 mikron ve uzunluğu ise 500 metredir.

Bu streclerin en önemli özelliği metrajının uzun olması ve daha çok palet yapmanızı sağlar.17 mikron ve diğer 23 mikron streclerde bildiğiniz gibi paletler sararken maalesef işçilerimiz fazla asılarak saramamaktadırlar genellikle gevşek sardıkları için 1 adet strech ile çok az palet streclenmektedirler ya da asılsalar dâhil 9 mikrona kadar streci inceltemedikleri için elinde bulunan strec ile daha az paleti streclemektedirler.

9 mikron el tipi strec bu konuda tamamen fabrika tarzı yerler için ideal bir çözümdür ve iddia ediyoruz 9 mikron el tipi strec ile daha fazla ürünü strecleye bilirsiniz.
Aklınıza 9 mikron çok inçe olur paletleri korumaz şeklinde sorular geliyorsa eyer size şu şekilde bir açıklama yaba biliriz 9 mikron palet streclerin içinde bulunan ve normal piyasada bulunan 17 ve 23 mikron palet streclerinden farklı bir hammadde vardır bu sayede strecler 17 ve 23 mikron el tipi streclere göre daha dayanıklı olmaktadır.


9 mikron el tipi strechleri  www.melambalaj.com adresinden bula bilrisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder